ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης για το «ποιον θα ήθελε αντίπαλο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ»: «Θέλετε να με προβοκάρετε»

«Δεν μπορώ να κάνω κρίση για τον κ.Τσίπρα - Θα τα απαντήσει η ίδια η ζωή»

Κ.Μητσοτάκης για το «ποιον θα ήθελε αντίπαλο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ»: «Θέλετε να με προβοκάρετε»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, όταν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων «ποιον θα ήθελε αντίπαλο, ως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε: «θέλετε να με προβοκάρετε. Θα μπορούσα να δανειστώ τη φράση του Μάο, ”μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση”».

Συγκεκριμένα, την ώρα που η εσωκομματική διαδικασία στην αξιωματική αντιπολίτευση ήταν σε εξέλιξη, ο πρωθυπουργός απάντησε:

«Κάνετε μία ερώτηση που ξέρετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω, θέλετε να με προβοκάρετε. Θα μπορούσα να δανειστώ τη φράση του Μάο, ”μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση”. Δεν μπορώ να κάνω τοποθέτηση την ημέρα της διεξαγωγής της δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών».

«Προσβλέπω σε μία ηγεσία που θα δώσει έμφαση στην ουσία και όχι στην επικοινωνία, στον ουσιαστικό λόγο και όχι στην τοξικότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα και το αν έχει ολοκληρωθεί ο πολιτικός του κύκλος, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω κρίση για τον κ.Τσίπρα. Αυτά θα τα απαντήσει η ίδια η ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.