Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΝΔ δεν είναι πλέον το συντηρητικό κόμμα του παρελθόντος»

Απέρριψε τα σενάρια πρόωρων εκλογών

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΝΔ δεν είναι πλέον το συντηρητικό κόμμα του παρελθόντος»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΝΔ δεν είναι πλέον το συντηρητικό κόμμα του παρελθόντος και εστιάζει στο χώρο του κέντρου όπου εκεί όπως λέει κερδίζονται οι εκλογές.

Ο κ.Μητσοτάκης, τονίζει ότι η χώρα μας έχει πολλά να προσφέρει στον παγκόσμιο δημόσιο διάλογο για τη δημοκρατία και αποκαλύπτει ότι αυτό θα είναι ένα από τα θέματα της ομιλίας του στο Κογκρέσο.

Αναφερόμενος στο ενεργειακό ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τις καθυστερήσεις στο πλαίσιο της ΕΕ και καταλήγει στο συλλογισμό του ότι δεν μπορούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα κράτη μέλη.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε για μία ακόμη φορά τα σενάρια πρόωρων εκλογών και τόνισε ότι δεν θα ευθύνεται αυτός για μια ενδεχόμενη περιπέτεια διπλής κάλπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων από τις ανατιμήσεις στο ρεύμα ανέφερε ότι αυτά είναι απολύτως κοστολογημένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.