ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μηταράκης: «Καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία»

Οι 1.060 αστυνομικοί θα ενσωματωθούν στους Ειδικούς Φρουρούς

Ν.Μηταράκης: «Καταργείται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία»

Την ενσωμάτωση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στους Ειδικούς Φρουρούς προανήγγειλε ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι 1.060 αστυνομικοί θα ενσωματωθούν στους Ειδικούς Φρουρούς μετά από απόφαση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ το ζήτημα της φύλαξης των ΑΕΙ περνάει στους πρυτάνεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών.

Με βάση όσα είπε ο κ. Μηταράκης «από 1ης Σεπτεμβρίου θέλουμε να είναι εμφανέστερη η παρουσία αστυνομικών και τροχονόμων στους δρόμους» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αύξησης και των πεζών περιπολιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προτεραιότητες που έθεσε, συνοψίζονται στην αντιμετώπιση των θεμάτων καθημερινότητας, στα ζητήματα εφηβικής παραβατικότητας και στην προστασία του πανεπιστημιακοί άσυλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.