ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Μητσοτάκης «παίζει» το τελευταίο χαρτί του: «Τελειώνει» τρεις υπουργούς και αρκετούς υφυπουργούς

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του pronews.gr για ανασχηματισμό πριν από τις εκλογές

Ο Κ.Μητσοτάκης «παίζει» το τελευταίο χαρτί του: «Τελειώνει» τρεις υπουργούς και αρκετούς υφυπουργούς

Σε «συναγερμό» βρίσκονται τα στελέχη της κυβέρνησης μετά το «καμπανάκι» που τους έκρουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως όλα γίνουν θα γίνει ανασχηματισμός μέσα στις επόμενες εβδομάδες -λογικά μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ. 

Ήδη στο pronews.gr αναφερθήκαμε στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, όπου και ζήτησε από τους υπουργούς του να δουλέψουν για να μην απολυθεί.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» του πρωθυπουργού βρίσκονται τουλάχιστον τρεις υπουργοί και αρκετοί υφυπουργοί. 

Όπως αναφέρεται θα υπάρξει ένας αρκετά μεγάλος ανασχηματισμός και θα είναι ο τελευταίος πριν από τις εκλογές, οι ίδιες πηγές (αντίθετα με τον Κ.Μητσοτάκη) αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αιφνιδιασμός με εκλογές το φθινόπωρο. 

Ένας υπουργός που φαίνεται ότι μετρά μέρες είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ενώ τα ονόματα των άλλων δύο υπουργών δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει, αν και υπάρχουν πολλά παράπονα για τον Χ.Στυλιανίδη, τον Θ.Πλεύρη και τον Τ.Θεοδωρικάκο.

Εκεί που θα γίνουν πολλές αλλαγές είναι στους υφυπουργούς, με τις πηγές από το Μαξίμου να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «αναμένεται να αλλάξει μια στρατιά από υφυπουργούς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν ασχολούνται με το υπουργείο τους και είναι καθημερινά στο πολιτικό τους γραφείο και προετοιμάζονται για τις εκλογές». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα μια νέα μυστική δημοσκόπηση έφτασε στο Μαξίμου πριν από λίγες ημέρες, προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για τα αποτελέσματα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.