ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Μητσοτάκης επιμένει ότι… θα «θωρακίσει» τα σύνορα παρά τις αυξημένες ροές

Τι έγραψε στο διαδίκτυο

Ο Κ.Μητσοτάκης επιμένει ότι…  θα «θωρακίσει» τα σύνορα παρά τις αυξημένες ροές

Σε ανάρτηση στο “X” προχώρησε το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του pronews.gr ότι σκάφη του λ.σ. συνοδεύουν τα πλωτά των αλλοδαπών μουσουλμάνων, αναφορικά με την κατάσταση, όπως εξελίσσεται προς το χειρότερο καθημερινά τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός:

«Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη φύλαξη των συνόρων: Ό,τι σας έχω πει ισχύει στο ακέραιο. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις ροές των παράνομων μεταναστών και να θωρακίσουμε τα χερσαία σύνορα του Έβρου».

Προφανώς τα λόγια με τα πεπραγμένα απέχουν παρασάγγας.

Μόνο τον Αύγουστο μπήκαν στα νησιά 5,777 αλλοδαποί μουσουλμάνοι, δηλαδή όσοι καταγράφηκαν μόνο. Ο πραγματικός αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του ΕΣΚΕΕΣ, στις 7/9 σπάσαμε το φράγμα των 500 αφίξεων αλλοδαπών στα νησιά μέσα σε μια ημέρα.

Όλοι τους αφού καταγραφούν μεταφέρονται στην Αθήνα χωρίς να πραγματοποιείται ούτε  μια απέλαση.

Ταυτόχρονα πλοία του λ.σ. συνοδεύουν τα πλωτά των αλλοδαπών μέχρι τις ακτές των νησιών.

Προφανώς και δεν ισχύει στο «ακέραιο» ότι έχει πει και αποδεικνύεται από τα γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.