ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τον Α.Πατέλη στα υπουργικά έδρανα η ομιλία του Α.Σαμαρά – Με εντολή Μαξίμου τα άδεια έδρανα των βουλευτών;

Και ποιοι έδωσαν το παρών και ποιοι χειροκρότησαν

Με τον Α.Πατέλη στα υπουργικά έδρανα η ομιλία του Α.Σαμαρά – Με εντολή Μαξίμου τα άδεια έδρανα των βουλευτών;

Περίπου δέκα βουλευτές χειροκροτήσαν τον Αντώνη Σαμαρά, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, οι οποίοι μάλιστα κάθονταν στα ορεινά δεξιά έδρανα της Βουλής.

Ανάμεσά τους ο Μπάμπης Αθανασίου, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Περικλής Μαντάς, ο Γιώργος Καρασμάνης, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Χρήστος Μπουκώρος.

Πάντως, το «παρών» στην ομιλια Σαμαρά έδωσαν επιπλέον οι Θανάσης Δαβάκης, Τάσος Δημοσχάκης αλλά και ορισμένοι βουλευτές που υπερψηφίζουν, όπως για παράδειγμα η Μαρία Συρρεγέλα, ο Λευτέρης Κτιστάκης, η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Γιώργος Σταμάτης και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Την ίδια ώρα, στα υπουργικά έδρανα βρισκόταν ο Αλέξης Πατέλης, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Άκης Σκέρτσος, η Ειρήνη Αγαπηδάκη, κ.ά.

Φαίνεται ότι το Μαξίμου την είχε “στημένη” στον Α.Σαμαρά στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που την περίμεναν εδώ και καιρό στην κυβέρνηση. Και περίμεναν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα ήταν λάβρος κατά του νομοσχεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και για να είναι μάλλον σίγουροι ότι δεν θα δεχτεί αυθόρμητα χειροκροτήματα τα έδρανα στην πτέρυγα των γαλάζιων βουλευτών ήταν σχεδόν άδεια. Και αυτό παρότι στο βήμα μιλούσε ένας πρώην πρωθυπουργός του κόμματός τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.