ΜέΡΑ25: Ο Μ.Κριθαρίδης καταγγέλλει αποκλεισμό από εκπομπή του Mega

Τι αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Κριθαρίδης

ΜέΡΑ25: Ο Μ.Κριθαρίδης καταγγέλλει αποκλεισμό από εκπομπή του Mega

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης, υποψήφιος βουλευτής και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, υποστηρίζει ότι το κόμμα του δέχθηκε… «μπλόκο» από το Mega. 

Με δήλωσή του αναφέρει ότι από το κανάλι τον ενημέρωσαν, χθες, ότι η πρόσκληση για συμμετοχή στην εκπομπή «Ο δρόμος προς τις κάλπες» δεν ισχύει και ότι «το κανάλι δεν θα επιτρέψει εμφανίσεις εκπροσώπων του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη».

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση των όρων της προεκλογικής συζήτησης και υπενθυμίζει τα άλλα δύο περιστατικά, τον αποκλεισμό του Κλέωνα Γρηγοριάδη και το «κόψιμο» της συνέντευξης του Γιάνη Βαρουφάκη στα «Νέα», εφημερίδα που ανήκει επίσης στον όμιλο Μαρινάκη.

Μάλιστα, το ΜέΡΑ25 αφήνει σαφείς αιχμές κατά του ΕΣΡ και της Δικαιοσύνης, καθώς δεν έχει υπάρχει καμία παρέμβαση μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά

Δήλωση Μιχάλη Κριθαρίδη για τον αποκλεισμό του από πάνελ εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Mega (11/5/23)
Χθες ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από εργαζόμενο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, για λογαριασμό της εκπομπής “Ο δρόμος προς τις κάλπες”, σχετικά με προγραμματισμένη εμφάνισή μου στο σημερινό πάνελ της εκπομπής, ότι η πρόσκληση δεν ισχύει και το κανάλι δεν θα επιτρέψει εμφανίσεις εκπροσώπων του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Είναι το τρίτο περιστατικό, μετά τον αποκλεισμό του Κλέωνα Γρηγοριάδη από την ίδια εκπομπή και το “κόψιμο” της συνέντευξης του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη στην εφημερίδα “Τα Νέα”, του ομίλου Μαρινάκη.

Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει τέτοια κατάφωρη παραβίαση των όρων της προεκλογικής συζήτησης από σταθμούς και μέσα που κατέχουν δημόσιες συχνότητες εκπομπής και να μην υπάρχει καμία απολύτως θεσμική παρέμβαση από τη δικαιοσύνη και το ΕΣΡ.

Φαίνεται ότι ενοχλούμε πολύ. Όσο αυτοί όμως θα συνεχίζουν να συζητάνε για εμάς -χωρίς εμάς- μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, εμείς θα επιμένουμε να κατονομάζουμε τους ολιγάρχες και τα συμφέροντα που οι μνημονιακές δυνάμεις εξυπηρετούν, σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιχάλης Κριθαρίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, πρώην εκπρόσωπος Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.