ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά τους τραπεζίτες και τους κυβερνητικούς «ειδικούς» της πανδημίας τώρα «ακαταδίωκτο» και στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών

Α.Τσίπρας: «Ντροπή σας»

Μετά τους τραπεζίτες και τους κυβερνητικούς «ειδικούς» της πανδημίας τώρα «ακαταδίωκτο» και στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών

Ένα ακόμα «ακαταδίωκτο» προσφέρει η κυβέρνηση μετά τους τραπεζίτες και τους κυβερνητικούς «ειδικούς» της πανδημίας, αυτή την φορά για την επιτροπή διερεύνησης του εγκλήματος των Τεμπών!

Με τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, η κυβέρνηση προωθεί την ασυλία και το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής που θα διερευνήσει τα αίτια του εγκλήματος των Τεμπών.

Πρόκειται για την ίδια τακτική που είχε ακολουθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσφέροντας «ακαταδίωκτο» στους τραπεζίτες για να δώσουν τα «κόκκινα δάνεια» των πολιτών στα funds τα οποία με την σειρά τους αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών (βέβαια πίσω από τα funds είναι οι ίδιοι οι τραπεζίτες) όπως επίσης και στους κυβερνητικούς «ειδικούς» που εισηγήθηκαν τα διετή παρανοϊκά μέτρα ολικών και μερικών lockdowns καταστρέφοντας έτσι την ελληνική οικονομία, την υγεία των πολιτών και την επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Εν συνεχεία μάλιστα είναι αυτοί οι «ειδικοί» οι οποίοι επέβαλαν τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά Covid-19 με επί της ουσίας πειραματικά σκευάσματα τα οποία δημιουργήθηκαν εντός λίγων μηνών.

Η τροπολογία, στο άρθρο 5, ορίζει πως «ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής δεν δέχονται οδηγίες και υποδείξεις, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας της, εκτός αν ενήργησαν με δόλο».

Επίσης, τονίζεται ότι «αν ο πρόεδρος ή τα μέλη της επιτροπής διώκονται ή ενάγονται για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους (…) η δικαστική υποστήριξη και εκπροσώπησή τους δύναται να ανατίθεται σε λειτουργό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (….) ή σε δικηγόρο της επιλογής τους (…) η αμοιβή του οποίου καταβάλλεται από το Δημόσιο….»

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά την παρέμβαση του και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει ντροπή αυτή την ενέργεια και να διερωτάται τι ακριβώς φοβάται η κυβέρνηση και προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε:

«Και σήμερα έρχεστε στη Βουλή για να ψηφίσετε το ακαταδίωκτό τους. Το ακαταδίωκτο της Επιτροπής που ορίσατε για να σας ελέγξει!

Και διερωτώμαι: Τι φοβάστε και θέλετε να μη διώκονται οι τρείς πραγματογνώμονες που ορίσατε; Την αλήθεια δεν υποτίθεται ότι θα ερευνήσουν; Φοβάστε μη διωχθούν για την αλήθεια;

Οι ίδιοι το γνωρίζουν; Σας το ζήτησαν ή εσείς το προσφέρετε; Το γνωρίζουν και ζητάνε ακαταδίωκτο; Γιατί ακαταδίωκτο; Τι ακριβώς φοβούνται; Όποιος θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια δε φοβάται.

Αλλά εσείς τι ακριβώς κάνετε ; Επικαλείστε το απόρρητο σε όσους καλούνται να αποκαλύψουν την αλήθεια. Και το ακαταδίωκτο σε όσους καλείτε να τη συγκαλύψουν. Αυτό κάνετε. Και είναι ντροπή! Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με 57 ανθρώπινες ζωές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.