ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη ΕΡΤ: Διέκοψε αρχιμανδρίτη γιατί κατήγγειλε ανύπαρκτη βοήθεια! (βίντεο)

Απίστευτη ΕΡΤ: Διέκοψε αρχιμανδρίτη γιατί κατήγγειλε ανύπαρκτη βοήθεια! (βίντεο)

Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που καταγγέλλουν ότι οι περιοχές της χώρας που φλέγονται τις τελευταίες ημέρες έχουν αφεθεί αβοήθητες καθώς ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει ανταποκριθεί αλλά η ΕΡΤ(κρατική από όσο ξέρουμε και πληρωμένη από όλους) έκανε πάλι το “θαύμα της” για να μην ακουστούν άσχημες λέξεις για την κυβέρνηση.

Τελευταίο παράδειγμα ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια ο οποίος με δηλώσεις του στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ κατήγγειλε τις αρχές. Μάλιστα, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος διέκοψε άγαρμπα τον αρχιμανδρίτη.

«Η βοήθεια εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη σε σχέση με το μέτρο και την έκταση της φωτιάς. Ευχαριστούμε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες που μας βοήθησαν αλλά άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια» σημείωσε με νόημα ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ.

«Και η πνευματική βοήθεια καλή είναι γέροντα αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι το βασικό ζήτημα το οποίο κατευθύνει τις καταστάσεις και το ξέρουμε» είπε ο παρουσιαστής, διακόπτοντας απότομα τον αρχιμανδρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.