ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουγιουκλάκη, Βέγγος, Αλεξανδράκης και άλλοι διάσημοι Έλληνες σε παλιές διαφημίσεις (φωτό, βίντεο)

Βουγιουκλάκη, Βέγγος, Αλεξανδράκης και άλλοι διάσημοι Έλληνες σε παλιές διαφημίσεις (φωτό, βίντεο)

Κάθε φορά που ένας αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής, αθλητής ή παρουσιαστής διαφημίζει ένα προϊόν, οι πωλήσεις του εκτινάσσονται στα ύψη. Και αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο σήμερα, που τα πάντα θέλουν και τη μαρκίζα τους, ίσχυε ανέκαθεν.

Γι΄αυτό και μεγάλοι Έλληνες σταρ καλούνταν από παλιά να διαφημίζουν κάθε λογής προϊόντα, από σοκοφρέτες και μπύρες μέχρι οδοντόκρεμες και καθαριστικά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Νίκος Κούρκουλος, η Νόρα Βαλσάμη, ο Θανάσης Βέγγος και πολλοί πολλοί άλλοι διάσημοι είπαν το «ναι» σε διαφημιστικές προ(σ)κλήσεις εκπλήσσοντας τους θαυμαστές τους με τις επιλογές τους αυτές.

Ιδού οι 25 που είναι σχεδόν αγνώριστοι στα ρετρό αυτά διαφημιστικά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη- Express Service, Filcafe Continental

Λίγοι θυμούνται τη Ρένα Βλαχοπούλου στη διαφήμιση των κόκκων Lipton

Αλέκος Αλεξανδράκης- Μπύρα Kaizer

Νίκος Κούρκουλος- AIM

Νόρα Βαλσάμη- Incosept

Κατερίνα Γιουλάκη- Taboo

Ρούλα Κορομηλά- Dixan

Ελένη Μενεγάκη- Καφές Μελίτα

Ζέτα Μακρυπούλια- Αλόμα

Βάνα Μπάρμπα- Acharnes

Άννα Βίσση- Ελληνική Τράπεζα

Δέσποινα Βανδή-TIM

Βασίλης Τσιβιλίκας- Μπύρα Κάιζερ

Θανάσης Βέγγος- Διαφημιστικό ΟΣΕ

Χάρρυ Κλυνν: Διαφήμιση Φουντούνια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.