Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ«...

Κ.Μπογδάνος: «Γιατί δεν απολύθηκε η Στάη που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του Τσίπρα;»

Κ.Μπογδάνος: «Γιατί δεν απολύθηκε η Στάη που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του Τσίπρα;»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Κωνταντίνος Μπογδάνος σε Ελλη Στάη αλλά και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς αναρωτήθηκε γιατί “δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του ΠΘ”.

Πιο αναλυτικά, ο Κ.Μπογδάνος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις τόσο για την Έλλη Στάη όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απόλυση του υπεύθυνου στο Open για την διαρροή του βίντεο στο περιθώριο της συνέντευξής τους στο κανάλι.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, «καλώς απολύθηκε όποιος το ανέβασε».

Στην συνέχεια, όμως, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναρωτιέται «γιατί δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται» όπως λέει «με τα ζιγκολίκια του ΠΘ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει ως εξής;

«Καλώς απολύθηκε όποιος το ανέβασε.

Δουλειά του ήταν να βγάλει ένα καθαρό βίντεο στο web.

Ερώτημα, γιατί δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του ΠΘ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα ιδιοκτησία και διεύθυνση».

Υπενθυμίζουμε την “ιδιαίτερη” συνομιλία Ε.Στάη και Α.Τσίπρα που έδειξε πόσο “στημένη” ήταν η συνέντευξη

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.