ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ένταση στον «αέρα» μεταξύ Ρ.Τζίμα και Γ.Πρετεντέρη για το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Δεν είσαι πρωθυπουργός»

«Δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο πρωθυπουργός» είπε η Ράνια Τζίμα στον Πρετεντέρη

Ένταση στον «αέρα» μεταξύ Ρ.Τζίμα και Γ.Πρετεντέρη για το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Δεν είσαι πρωθυπουργός»

Ένταση επικράτησε μεταξύ της Ράνιας Τζίμα και του Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των υποκλοπών και όσα ανέφεραν οι πολιτικοί αρχηγοί στο ντιμπέιτ της ΕΡΤ.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του δελτίου είπε πως «το Mega έβαλε το θέμα των υποκλοπών, γιατί κατά την άποψή μας πρόκειται για ένα κορυφαίο ζήτημα, στο οποίο πρέπει να πάρουσε όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις πριν φτάσουμε στις κάλπες.

Για παράδειγμα, Γιάννη Χρηστάκο, χθες καταφέραμε μετά από εννέα μήνες να πάρουμε απάντηση, αν ο κ.Ανδρουλάκης είναι κατάσκοπος. Μας πήρε λίγο, αλλά το μάθαμε, ότι δεν είναι κατάσκοπος.

Γιατί να θυμίσω ότι τον Αύγουστο την πρώτη περίπου μιάμιση ώρα, όσοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί, ακούγαμε για την εμπλοκή τουλάχιστον πέντε χωρών. Είχαμε ακούσει για τη Ρωσία, για την Αρμενία, είχαμε ακούσει διάφορα».

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιάννης Χρηστάκος και είπε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει πολλές φορές», για να τον διακόψει ο κ.Πρετεντέρης και να πει ότι «και στη Βουλή το είχε πει, τουλάχιστον, τρεις φορές. Ήταν λάθος ότι δεν το είχε πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή; Τρεις φορές το είπε».

Τότε, η Ράνια Τζίμα απάντησε στον κ.Πρεντεντέρη και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τζίμα: Δεν είναι αυτή η συζήτησή μας, δεν είναι για το λάθος. Γιάννη έχεις εστιάσει αλλού, συγγνώμη αλλά η συζήτησή μας είναι για το ότι λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν συνιστά εθνικό κίνδυνο

Πρετεντέρης: Άμα ήταν λάθος, τότε θα εννοούσε και το δέχομαι

Τ: Το λάθος είναι πολύ γενική έννοια Δεν είναι ζήτημα του Ανδρουλάκη

Π: Ποιου είναι;

Τ: Είναι ζήτημα Δημοκρατίας, ας βάλουμε στη θέση του Ανδρουλάκη τον οποιοδήποτε. Όταν κάποιος παρακολουθείται από την ΕΥΠ, το οποίο για να γίνει χρειάζεται έξι υπογραφές, όχι μία, σημαίνει ότι έχει αξιολογηθεί ότι υπάρχει εθνικός λόγος

Π: Μα δεν υπάρχει για τον Ανδρουλάκη, με το ζόρι θα το βρούμε τώρα;

Τ: Αυτό προσπαθούμε να πούμε από χθες το βράδυ και θεωρούμε ενδιαφέρον ότι είπε ότι δεν είναι εθνικός κίνδυνος

Π: Εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι είναι εθνικός κίνδυνος ο Ανδρουλάκης, οπότε δεν εξεπλάγην

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ράνια Τζίμα λοιπόν, απάντησε πως «ναι, αλλά εσύ δεν είσαι ο πρωθυπουργός» και καθώς η σχετική συζήτηση συνεχίστηκε, η παρουσιάστρια είπε στον Γιάννη Πρετεντέρη πως «δίνεις μια μάχη που δεν έδωσε ούτε ο πρωθυπουργός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.