ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Τσελίκας κάνει ρεπορτάζ στην Ακρόπολη, βρίσκει τουρίστρια, ζητά και παίρνει φιλί και ξαναζητά!

«Κοίτα σουξέ που έχω»

Ο Γ.Τσελίκας κάνει ρεπορτάζ στην Ακρόπολη, βρίσκει τουρίστρια, ζητά και παίρνει φιλί και ξαναζητά!

Ο Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε στην Ακρόπολη κάνοντας ρεπορτάζ για τις ουρές τουριστών που δημιουργούνται με στόχο να επισκεφθούν το αξιοθέατο.

Στην ουρά αυτή βρισκόταν μία τουρίστρια με την οποία μίλησε αρχικά ο δημοσιογράφος και η οποία έπειτα από λίγο επέστρεψε θέλοντας να βγάλει φωτογραφία μαζί με τον δημοσιογράφο.

«Από Αμερική δεν είπαμε; Λος Άντζελες εκεί δίπλα, όπως μπαίνουμε λοξά δεξιά» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Εκείνη με τη σειρά της ξέσπασε σε γέλια και του είπε: «Με κοροϊδεύεις;».

«Σε αγαπώ Ελλάδα, σε αγαπώ Ελλάδα,  σε αγαπώ και εσένα»  φώναξε στη συνέχεια κι έδωσε ένα φιλί στον δημοσιογράφο που αρχικά εξεπλάγη και μετά της ζήτησε και δεύτερο φιλί: «Μανούλα. Μία ακόμα φορά».

«Μόνο με την άδεια του άντρα μου», απάντησε η τουρίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Ζηλεύεις; Κοίτα σουξέ που έχω. Άντε γεια μανούλα μου», ανέφερε στο τέλος ο δημοσιογράφος και αποχαιρέτησε την τουρίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.