ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ οι φωτιές της Ελλάδας και ο αστυνομικός που μετέφερε παιδί στα Δερβενοχώρια (φώτο)

Πρόκειται για τον 26χρονο αστυφύλακα Παύλο Τερζόγλου, που υπηρετεί στο τμήμα Αγίου Παντελεήμονα

Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ οι φωτιές της Ελλάδας και ο αστυνομικός που μετέφερε παιδί στα Δερβενοχώρια (φώτο)

Οι φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, έγιναν πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο. Μάλιστα οι περισσότερες εφημερίδες έχουν επιλέξει τη χαρακτηριστική φωτογραφία όπου ένας αστυνομικός μεταφέρει παιδί κατά τη διάρκεια της φωτιάς σε δασική έκταση της περιοχής Πουρνάρι Δερβενοχωρίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 26χρονο αστυφύλακα Παύλο Τερζόγλου, που υπηρετεί στο τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

«Αστυνομικός βοηθά μικρό παιδί στον Άγιο Χαράλαμπο στην Ελλάδα» αναφέρει η λεζάντα της Daily Mirror, η οποία γράφει: «Ένα παιδί μεταφέρεται από το φλεγόμενο σπίτι καθώς οι θερμοκρασίες – κόλαση σαρώνουν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι η τρομακτική αλήθεια της σημερινής κλιματικής κρίσης».

Με ένα μικρό παιδί και τις φλόγες πίσω του και οι Financial Times στο πρωτοσέλιδό τους, που γράφουν πως την Ευρώπη πλήττει ακραία ζέστη.

«Η ελληνική αστυνομία εκκένωσε μια οικογένεια στα Δερβενοχώρια, βορειοδυτικά της περιοχής της Αττικής, καθώς οι φωτιές συνεχίζουν να εξαπλώνονται», γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Την ίδια φωτογραφία φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό του και ο βρετανικός Independent.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.