Ν.Ηλιόπουλος: «Πόσοι άλλοι παρακολουθούνται από ΕΥΠ και Predator με εντολή Μητσοτάκη;»

«Πραγματικές απαντήσεις και να μην συνεχίσει ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε»

Ν.Ηλιόπουλος: «Πόσοι άλλοι παρακολουθούνται από ΕΥΠ και Predator με εντολή Μητσοτάκη;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για καθαρές απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Απαντήσεις στα όσα υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας για τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι με βάση όσα είπε ο Γιάννης Οικονόμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς».

Παράλληλα ο κ. Ηλιόπουλος αναμένοντας τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά «πραγματικές απαντήσεις και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη – Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε».

Η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από “ευθιξία”. Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην επιλογή ανάμεσα στο “εγκέφαλος του σκανδάλου” ή “ανέμελος παραθεριστής” επιλέγουν το δεύτερο. Αφενός δεν πείθουν κανένα αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς.

Περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη – Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.