ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της γυναίκας του Κυριάκου Μητσοτάκη [φωτό]

Οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί της γυναίκας του Κυριάκου Μητσοτάκη [φωτό]

Η κομψή φιγούρα της Μαρέβα Μητσοτάκη, γυναίκας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, προσελκύει κατά καιρούς κολακευτικά σχόλια στα ελληνικά ΜΜΕ και τα social media, με τις καλαίσθητες εμφανίσεις της να συζητιούνται πολύ.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι η ενασχόληση της δυναμικής κυρίας Μητσοτάκη με την γυμναστική, και ιδιαίτερα με την pilates και τη yoga, έχουν σμιλέψει το σώμα της. Αυτό είναι εμφανές και σε μία φωτογραφία που ανέβασε σήμερα η ίδια η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει παρέα με μια φίλη της.

Οι κοιλιακοί της κυρίας Μητσοτάκη είναι πράγματι εντυπωσιακοί και αναδεικνύονται ιδανικά από την πλεκτή λευκή φούστα που φοράει και η οποία αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας για την παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.