ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές»

«Η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά», τόνισε ο πρωθυπουργός

Κ.Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές»

Ομιλία στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας εκφωνεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς ξεκινά η τέταρτη και τελευταία Σύνοδος της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου.

«Τιμούμε την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών αλλά και την άρρηκτη σχέση με την κοινωνία. Σχεδόν μισό αιώνα μετά και ύστερα από 39 μήνες γόνιμης διακυβέρνησης, η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Οι εξελίξεις απαιτούν να θέσω το πλαίσιο, που κινούμαστε», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Η 48χρονη ΝΔ εκφράζει στις μέρες μας το κοινωνικό ρεύμα όπου ο πατριωτισμός της ευθύνης συναντά τον εκσυγχρονισμό της προόδου» είπε ο πρωθυπουργός στη συνέχεια, εξηγώντας πως αυτό έχει τέσσερα θεμέλια: την προστασία της πατρίδας, την ανοιχτή και παραγωγική οικονομία, την δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία και την εθνική ενότητα.

«Καμία κυβέρνηση δεν συνάντησε τόσα πολλά εμπόδια σε τόσο μικρό χρόνο. Και όμως, παρά τις αντιξοότητες η πατρίδα πηγαίνει μπροστά και πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη στην Ευρώπη, στηρίζει το εισόδημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων και όλα αυτά τα κάνουμε χωρίς να ναρκοθετούμε το μέλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα υπηρετούμε πάντα και μόνο τα ειλικρινά συμφέροντα του τόπου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επικαλούμενος την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

«Φυσικός μας χώρος, όπως δήλωσε ο ιδρυτής της παράταξής μας από αυτό το βήμα, είναι ο δυτικός κόσμος και πυξίδα μας το διεθνές δίκαιο και η Δημοκρατία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην Τουρκία, είπε ότι, «οι ανιστόρητες ορέξεις και απειλές, συντρίβονται στις δικές μας κόκκινες γραμμές»

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της διακυβέρνησης κατά την τελευταία τριετία, ενώ αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με έμφαση στις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, αλλά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Παράλληλα θα καλέσει τους γαλάζιους βουλευτές και τα κεντρικά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της παράταξης του να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τη ΝΔ που αποτελεί, όπως επιμένουν από το Μέγαρο Μαξίμου, προϋπόθεση για την μετεκλογική πολιτική σταθερότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρεβρεθεί στην εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς για τον εορτασμό 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου 1974.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.