ΝΙΚΗ: Συμπεριφορές τρομοκρατικής οργάνωσης από νεόκοπους «σωτήρες»

Προσωπική στοχοποίηση του εκδότη του PRONEWS και της εκδότριας εταιρείας και των μέσων της

ΝΙΚΗ: Συμπεριφορές τρομοκρατικής οργάνωσης από νεόκοπους «σωτήρες»

Με στοχοποιήσεις εκδοτών και επιθέσεις σε ΜΜΕ, ξεκίνησε την «καριέρα» του το νέο κόμμα -ή καλύτερα, η παλαιά γνωστή στην Βόρειο Ελλάδα και ιδιοκτήτρια περιφερειακού καναλιού και ραδιοφωνικού σταθμού στην ανατολική Μακεδονία, παραθρησκευτική οργάνωση ΝΙΚΗ.

Η ΝΙΚΗ, μετεξελίχθηκε σε κόμμα, και αξιοποίησε την απαγόρευση στο κόμμα Κασιδιάρη και την οργή κατά της κυβέρνησης για να επιτύχει 2,92% στις πρώτες εκλογές στις 21 Μαΐου, και να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην Βουλή στις 25 Ιουνίου.

Και θεώρησε σωστό να ξεκινήσει την πορεία της στον πολιτικό στίβο με επίθεση στο… pronews.gr και στοχοποίηση του εκδότη του, τους οποίους κατηγορεί ως… υποστηρικτές της Ελληνικής Λύσης (Κ.Βελόπουλος) και της κυβέρνησης της ΝΔ!

Οι αντίπαλοί της λένε «Οι άνθρωποι τώρα βγήκαν από τις κατακόμβες δεν έχουν ιδέα όχι από πολιτική, αλλά ούτε καν από το πως λειτουργεί η ελληνική κοινωνία», αλλά εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Το ερώτημα είναι «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι»;

Γιατί ο δάσκαλος Νατσιός που φαίνεται μπροστά, και τέσσερις-πέντε ακόμα υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι η ΝΙΚΗ.

Το ότι μένει στο σκοτάδι η πραγματική ηγεσία, το Βουλευτήριο και ακόμα πιο πίσω οι χρηματοδότες για τους οποίους έχουμε μια γενική εικόνα βέβαια, ως συνωμοτική τακτική είναι καλή, αλλά ως πολιτική όχι και τόσο, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα.

Ας δούμε λοιπόν πώς επιτέθηκαν στο pronews.gr, στην εκδότρια εταιρεία και προσωπικά (!) στον εκδότη του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Άραγε οι ψηφοφόροι του γνωρίζουν ότι η ιστοσελίδα «pronews» που συστηματικά στηρίζει την Ελληνική Λύση πετώντας λάσπη και συκοφαντίες για τη ΝΙΚΗ, ανήκει επίσημα στην DNM Group, της οποίας ιδιοκτήτης και διευθυντής είναι ο κ. Αναστάσιος Γκουριώτης, συνεργασθείς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Κυβερνήσεων ΝΔ; Γνωρίζουν ότι ο όμιλος που μας αποκαλεί «μαξιλάρι» της ΝΔ, είναι εκείνος που δίνει έντυπά του για διανομή στον Ελεύθερο Τύπο;».

Οντως, φαίνεται ότι τώρα βγήκαν στον πραγματικό κόσμο: Ρωτάνε αν γνωρίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι ότι «συνεργαζόμαστε με τον Ελεύθερο Τύπο»!

Πολύ δύσκολο ερώτημα για μια τόσο «κρυφή σχέση» εμπορικής συνεργασίας που επί οκτώ χρόνια λανσάρεται στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, ιστοσελίδων και περιοδικών!

Και πραγματικά το ερώτημα είναι αν είναι μόνο φανατικοί ή και βλάκες και βέβαια ακατάλληλοι όχι μόνο για κόμμα, αλλά και για διοργάνωση θρησκευτικών εκδρομών!

Ή το παίζουν «βλάκες» για να μην φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί τους χρηματοδότες.

Πάμε και στον χαρακτηρισμό που τους αποδώσαμε ότι είναι «”μαξιλάρι” της  ΝΔ»: Μα, αρκεί και μόνο αυτή η επίθεσή τους στο pronews.gr για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Γιατί όταν επιτίθεσαι στον κορυφαίο, σκληρά αντιπολιτευόμενο στην κυβέρνηση της ΝΔ, όμιλο ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποδεικνύεις από μόνος σου ότι είσαι «μαξιλάρι της ΝΔ»!

Ποιο άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στην τετραετία Μητσοτάκη, αντιστάθηκε με συνέπεια λόγου και έργων, σε όλη αυτή την καταιγίδα;

Και μιας και τέθηκε το θέμα:

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν «βολτάριζε» στο Αιγαίο ανενόχλητο το Oruc Reis επί τρεις μήνες, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν τα νησιά τα πνίγονταν από παράνομους μετανάστες και εξεγείρονταν Λέσβος και Χίος;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν η κυβέρνηση της ΝΔ «έκλεινε» τους Έλληνες στα σπίτια τους και τους ανάγκαζε κατά αντισυνταγματικό τρόπο να εμβολιαστούν κατά Covid-19 με αποτέλεσμα τους χιλιάδες θανάτους από το εμβόλιο;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στο θέμα των νεοδημοκρατών παιδοβιαστών Λιγνάδη, Μίχου;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στις πυρκαγιές που κατέκαψαν τα δάση της Ελλάδας για να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες;

Στις κυβερνητικές υποκλοπές που έπληξαν την ίδια την Δημοκρατία πού ήταν η «ΝΙΚΗ»;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στην καταιγίδα της ακρίβειας που φτωχοποίησε τα ελληνικά νοικοκυριά από το φθινόπωρο του 2022;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ ακόμα και στο έγκλημα των Τεμπών, μόλις τρεις μήνες πριν τις εκλογές;

Πουθενά!

Άρα, όχι απλά είναι «μαξιλάρι», αλλά και «πάπλωμα» της ΝΔ!

Και μην πουν ότι «Δεν ήταν πολιτικός σχηματισμός τότε» γιατί οι ίδιοι λένε ότι «είχαν γίνει κόμμα από τις 17 Ιουλίου 2019»!

«Κόμμα εν υπνώσει»; Εμείς «εν υπνώσει». μόνο πράκτορες ξέρουμε…

Επίσης το να επιτίθεσαι προσωπικά σε ένα εκδότη χωρίς να έχεις να του προσάψεις κάτι, πέραν της πολιτικής του εκδοτικού ομίλου, σημαίνει ότι αποκτάς όσμωση με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Γιατί μόνο μία τρομοκρατική οργάνωση μέχρι στιγμής έχει τολμήσει να στείλει προκήρυξη προγραφής του εκδότη του pronews.gr, αλλά και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία του.

Αυτά τα έκαναν, η 17 Νοέμβρη, η Αντικρατική Πάλη κλπ.

Τελείως συμπτωματικά χρησιμοποιούν την ίδια ορολογία ακριβώς με την τρομοκρατική προκήρυξη κατά του εκδότη του pronews.gr: «Ήταν διευθυντής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας»!

Το να έρχονται κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «το κόμμα του Άγιου Παισΐου» (θα υποφέρει ο Άγιος στον Παράδεισο και το ποιοι καπηλεύονται και το τι λένε εξ ονόματί του) και να στοχοποιούν το πιο «καθαρό» -από άποψη πολιτικής γραμμής και πηγών χρηματοδότησης- εκδοτικό συγκρότημα, το μοναδικό της Ελλάδας που δεν εισέπραξε «ούτε ένα ευρώ» από την κυβερνητική λίστα Πέτσα, σημαίνει ότι «κάτι σάπιο υπάρχει» σε αυτούς του κάποιους.

Εκεί βέβαια που αποκτά χιουμοριστικό χαρακτήρα η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ, είναι ότι «Στηρίζουμε τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση»!

Αντί άλλης απάντησης, απλά ας δουν μερικά ρεπορτάζ των εκλογών (εδώ, και εδώ) για Κ.Βελόπουλο και Ελληνική Λύση που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του Pronews.

Αυτά για την ΝΙΚΗ, για την ώρα.

Αν μπουν στην Βουλή, θα έχουμε να πούμε πολλά.

Και τα καλά θα τα χειροκροτούμε.

Γιατί αν αυτοί έχουν ξεχάσει το «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην» για εμάς δεν είναι σχήμα λόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και με αφορισμούς και προγραφές θα μάθουν ότι δεν γίνεται πολιτική…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.