Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς – Αμφισβητείται η αιτία θανάτου της

Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς – Αμφισβητείται η αιτία θανάτου της

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο εκταφής της σπιτονοικοκυράς σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει διάστημα 19 μηνών από τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου, οι αρχές ίσως βρουν σημαντικά στοιχεία, από μια ενδεχόμενη εκταφή, που θα λύσουν το μυστήριο.

Ελπίζουν, ειδικότερα, ότι θα βοηθηθούν από τρίχες της κεφαλής της και από χόνδρους που ενώνουν τα οστά, για να διακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή σε κάτι άλλο.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο και φανερώνουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, διαχειριζόμενος τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπής στη δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 € μηνιαίως.

«Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οι οποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρτικής εξέτασης.

Παράλληλα, μία ακόμη μάρτυρας, περίοικος της σπιτονοικοκυράς και της οικογένειας Δασκαλάκη- που όμως φοβάται να καταθέσει- κρίνεται σκόπιμο να ξεπεράσει τις φοβίες της, γιατί τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή τη – με βάση όσα έχει πει στον περίγυρό της- χαρακτηρίζονται «καταλυτικού χαρακτήρα» ώστε να φωτισθούν κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο προτού η 69χρονη μεταφερθεί, με ασθενοφόρο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών αναφέρεται ότι παραδόθηκαν στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου η ατζέντα, το κινητό τηλέφωνο κι ένας φάκελος με χρήματα της Ευγενίας – Κούτρα Θεοδωροπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.