ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την Ελευθερία που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας»

«Έτσι τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν και μας κληροδότησαν το πιο πολύτιμο αγαθό» τονίζει

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την Ελευθερία που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας»

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου σε γραπτή δήλωσή της για τη σημερινή μέρα τόνισε ότι «έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την Ελευθερία που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας με αίμα και θυσίες».

«Το 1821 οι πρόγονοί μας, σε πείσμα κάθε υπολογισμού και ψυχρής λογικής, ξεσηκώθηκαν και αποτίναξαν το ζυγό της σκλαβιάς 400 ετών! Ονειρεύτηκαν, διεκδίκησαν και κατέκτησαν, με αίμα και θυσίες, την πανάκριβη Ελευθερία μας.

Αυτή την Ελευθερία έχουμε Χρέος να τη διαφυλάξουμε και να την εμβαθύνουμε εμείς, οι επόμενοι. Με δικαιώματα, διαφάνεια, δημοκρατία και Δικαιοσύνη» επισημαίνει η κ. Κωνσταντοπούλου και προσθέτει: «Έτσι τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν και μας κληροδότησαν το πιο πολύτιμο αγαθό.

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πλεύση Ελευθερίας, με 1821 λέξεις στην Ιδρυτική της Διακήρυξη, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.