ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δανέλλης: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Δανέλλης: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο Σπύρος Δανέλλης.

Επίσης, ο κ. Δανέλλης τόνισε ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα, αλλά η κοινωνία φαίνεται έχει κατεβάσει ρολά στη λογική».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις εναντίον του διεμήνυσε πως «δεν με πτοούν οι απειλές» για να προσθέσει: «Αντιλαμβάνομαι την επίθεση που δέχομαι από μερίδα του Τύπου που έχουν μάθει να λειτουργούν ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας».

Πρόσθεσε επίσης πως «τα λάθη που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όσους μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση»

«Τι σχέση έχει το Ποτάμι με την Νέα Δημοκρατία, αγαπητέ μου Σταύρο;» είπε ο Σπύρος Δανέλλης απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος τον διέγραψε από το «Ποτάμι». «Μην κάνετε αυτό το έγκλημα, μην κάνετε αυτό το λάθος» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Δανέλης έκανε λόγο για μια «βιώσιμη συμφωνία που δίνει κύρος και αίγλη στην Ελλάδα» και κατέληξε λέγοντας: «Ο πολιτικός οφείλει να ακολουθήσει την συνείδησή του αταλάντευτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.