ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προεκλογικό τρικ η σχέση της Ε.Βατίδου με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Ηλία Κωνσταντίνου;

Το πρώην μοντέλο τώρα τα «γυρνάει» ή μάλλον τα «μασάει»

Προεκλογικό τρικ η σχέση της Ε.Βατίδου με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Ηλία Κωνσταντίνου;

Η Εύη Βατίδου μιλώντας στο «Το Πρωινό», μίλησε για τον σύντροφό της Ηλία Κωνσταντίνου, με τον οποίο είχε φροντίσει να γίνει γνωστό ότι ήταν μαζί στις αρχές Μαΐου και τώρα το αναιρεί με μία δήλωση η οποία δείχνει εν τέλει πως ίσως η πολυδιαφημισμένη σχέση ήταν ένα απλό προεκλογικό τρικ.

Η Εύη Βατίδου είχε δημοσιεύσει τον Μάιο μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία», ωστόσο πλέον έχει «κατεβάσει» την ανάρτηση από το προφίλ της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά λοιπόν σε ερώτηση για τον Ηλία Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα».

Ωστόσο, η Εύη Βατίδου απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της σχέσης της παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή που είχε μοιραστεί δημόσια στιγμιότυπα από τη ζωή της με τον 35χρονο σύντροφό της.

Το πρώην μοντέλο τώρα τα «γυρνάει» ή μάλλον τα «μασάει».

Να σημειωθεί ότι το πρώην μοντέλο ήταν υποψήφια με το κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής, παρόλα αυτά, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι βρισκόταν μαζί στο αεροδρόμιο, καθώς ταξίδευε από το Ηράκλειο στην Αθήνα, και ότι απλώς η Εύη Βατίδου δεν ήθελε να μοιραστεί πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

 Το ζευγάρι μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης του ήταν αρκετά ενεργό στα social media. Πλέον, τόσο η Εύη Βατίδου όσο και ο Ηλίας Κωνσταντίνου έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες.

Εδώ κάτι συμβαίνει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.