«Σαμαρικοί» σε Κ.Μητσοτάκη: «Ποτέ ένας ηγέτης δεν αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες»

«Σαμαρικοί» σε Κ.Μητσοτάκη: «Ποτέ ένας ηγέτης δεν αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες»

Στο «τζαμπατζήδες της ανοσίας» που είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τους Έλληνες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν αναφέρεται το «σαμαρικό» antinews.gr με άρθρο του, μέσα από το οποίο κάνει μαθήματα πολιτικής στον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά το άρθρο:

«Βασικοί κανόνες πολιτικής. Ποτέ ένας ηγέτης δεν αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες ακόμη κι αν σφάλουν, για ευνόητους λόγους.

Ιδιαίτερα όταν ο συγκεκριμένος ηγέτης δεν προέρχεται από τις μάζες αλλά είναι πορφυρογέννητος.

Ο οποίος αν δεν διέθετε το επώνυμο που κληρονόμησε σε συνδυασμό με το συνολικό πουσάρισμα του πατέρα του για να του φτιάξει το προφίλ, ούτε σε περίπτερο δεν θα τον προσλαμβάναν.

Άραγε πολιτική επικοινωνία δεν έκανε στο Χάρβαρντ;

Προφανώς θα απουσίαζε όταν παραδιδόταν το πολύτιμο αυτό μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της οργής που έχει ξεσπάσει έπειτα από τα αδιανόητα για πρωθυπουργό μπινελίκια, φρονούμε ότι ο ηγέτης οσονούπω θα αναγκαστεί να ζητήσει ακόμη μια συγγνώμη.

Ανάλογη με αυτές της… ανεμελιάς της Πάρνηθας και της Ικαρίας.

Και ποιος ξέρει, ίσως να τον καταβάλουν οι τύψεις και να ζητήσει συνολικά συγγνώμη για τη διαχειριστική του ανεπάρκεια που οδηγεί την Ελλάδα στα τάρταρα.

Διότι αν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ανάσχεσης του κορονοϊού στον κατάλληλο χρόνο (μαζικά τεστ, ενίσχυση ΜΜΜ-σχολείων, έλεγχοι στους χώρους εργασίας και στους τουρίστες), δεν θα κρυβόταν πίσω από τα εμβόλια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Α, να μην ξεχάσει να ζητήσει συγγνώμη και για την τζαμπατζίδικη κρουαζιέρα με το σκάφος του λιμενικού που πληρώνουν οι τζαμπατζήδες.

Όπως επίσης τόσο για τα ποταπά που ξεστόμισε το γνωστό δεξί του χέρι περί τρακαδόρων, όσο και για τις απαράδεκτες επιθέσεις, έτερων κορυφαίων κυβερνητικών, στους μαγαζάτορες απειλώντας τους με λουκέτα αν δεν τηρήσουν τα χουντικά μέτρα.

Μετά τις συγγνώμες αναμένουμε τις νέες επιθέσεις στους τζαμπατζήδες-τρακαδόρους, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων επειδή τους είπε να βγάλουν τις μάσκες.

Μιλάμε για ρεσιτάλ ελεεινότητας κι ανικανότητας, όχι αστεία…!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.