ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξαλλοι οι πολίτες με την κυβέρνηση: «Τα γαμ…δια μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν»! – Νέα «έκρηξη» οργής (βίντεο)

Έξαλλοι οι πολίτες με την κυβέρνηση: «Τα γαμ…δια μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν»! – Νέα «έκρηξη» οργής (βίντεο)

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις φωτιές που κατακαίουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, καθώς βλέπουμε πως η αποδεκατισμένη Πυροσβεστική δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά ούτε και το επιχειρησιακό σχέδιο για να τις αντιμετωπίσει.

Πυροσβέστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και η κυβέρνηση πιστεύει πως… όλα πάνε καλά, επειδή δεν πέθανε κανείς άνθρωπος! Ασχέτως αν συνολικά έχουν καεί περίπου 400 σπίτια!

Η ολιγωρία και η ανικανότητα έχει εξοργίσει τους πολίτες και πλέον βλέπουμε «εκρήξεις» οργής on air. Μετά τα όσα είδαμε στις Ροβιές Ευβοίας, εκεί που ένας κάτοικος έβρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ.

Ενώ είχαμε μία ακόμη «έκρηξη» οργής, ξανά από τις Ροβιές, εκεί που ένας κάτοικος είπε σε δημοσιογράφο του Alpha: «Μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν. Τα γα…δια, γα… τον αντίχριστό τους».

Θυμηθείτε και τα όσα είπε κάτοικος για τον πρωθυπουργό:

Τα «έψαλαν» στον Μ.Χρυσοχοΐδη: «Παλεύουμε μόνοι μας»

Αντιμέτωπος με τις έντονες διαμαρτυρίες της τοπικής κοινότητας της Αρχαίας Ολυμπίας για την πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη, απειλώντας μάλιστα τον αρχαιολογικό χώρο, βρέθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών για τις μεγάλες ελλείψεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ionia Tv, ο πρόεδρος της κοινότητας στην περιοχή την «έπεσε» σε έντονο ύφος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου «του τα έψαλε όσον αφορά τις δυνάμεις». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2007, καθώς οι κάτοικοι λένε ότι παλεύουν μόνοι τους.

«Υπάρχει έλλειψη πυροσβεστικής. Σίγουρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μπορούσε να συντονίσει καλύτερα τα διαθέσιμα μέσα» ανέφερε το Ionia Tv.

Χτυπούν καμπάνες για να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα σπίτια

Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην φωτιά στην Εύβοια, η οποία καίει για τρίτη ημέρα ανεξέλεγκτα.

Σήμερα το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης σε άλλα τρία χωριά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Κεχριές τις Αμελάντες και την Κεραμειά.

Στις 7:30 άρχισε η εκκένωση του χωριού Κεχριές του Δήμου Ελυμνίων-Μαντουδίου-Αγίας Άννας. Μάλιστα η καμπάνα του χωριού άρχισε να χτυπά σημαίνοντας συναγερμό.

Νωρίτερα ακόμη δύο χωριά εκκενώθηκαν τα ξημερώματα στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Πρόκειται για τους οικισμούς Αμέλαντες και Κεραμειά, που βρίσκονται βορειότερα από το μέτωπο του Δρυμώνα, του Οσίου Όσιο Δαυίδ και της ζώνης άμυνας στο χωριό Κουρκουλοί, όπου χθες δινόταν μάχη για να μην προχωρήσει η φωτιά προς το χωριό Σκεπαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.