ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλει να παίξει και… ηλεκτρονική πρέφα μετά το WoW – «Να μου τη στείλει όποιος ξέρει»

Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλει να παίξει και… ηλεκτρονική πρέφα μετά το WoW – «Να μου τη στείλει όποιος ξέρει»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει πάρει με σειρά τα βιντεοπαιχνίδια και τώρα θέλει να παίξει… ηλεκτρονική πρέφα!

Ενθουσιασμένος φαίνεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, για το World Of Warcraft 3 που έπαιξε στη 85η ΔΕΘ.

Περιγράφοντας την εμπειρία του έκανε λόγο για τιτανομαχίες και τιτάνες:

«Ήταν μία τιτανομαχία που κατάφερα να επικρατήσω του Θοδωρή Λιβάνιου, ο στρατός μου τον κατατρόπωσε, αλλά μετά έπεσα πάνω στον τιτάνα Πιερρακάκη και δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο» περιέγραψε αρχικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Πιερρακάκης το ήξερε το παιχνίδι, ενώ εκείνος έπαιζε για πρώτη φορά.

Όταν ο Άρης Πορτοσάλτε τον ρώτησε εάν έχει βγει… ηλεκτρονική πρέφα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν γνωρίζει και αν το ξέρει κάποιος… «να μου τη στείλει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.