ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με συνοδεία Αφρικανού δικτάτορα ο Κ.Μητσοτάκης στη Λάρισα: Του τα έψαλε συνταξιούχος και έφυγε… με το ελικόπτερο

Με συνοδεία Αφρικανού δικτάτορα ο Κ.Μητσοτάκης στη Λάρισα: Του τα έψαλε συνταξιούχος και έφυγε… με το ελικόπτερο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφορούσε στη Λάρισα σαν Αφρικανός δικτάτορας, καθώς μαζί του ήταν περίπου 50 συνοδοί.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη θεσσαλικής πόλης κάθισε σε καφενείο για να πιεί τον καφέ του, εκεί που συνάντησε έναν συνταξιούχο.

Μόνο που η συνάντηση αυτή και ο διάλογος του πρωθυπουργού με τον συνταξιούχο δεν προβλήθηκε από τα φίλα στην κυβέρνηση ΜΜΕ, καθώς ο συνταξιούχος με ευγένεια τα έψαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο συνταξιούχος πλησίασε τον πρωθυπουργό που έπινε τον καφέ του και του είπε:

«Έχω μια κόρη 17 ετών, πώς θα τα βγάλω πέρα με 600 ευρώ; Να γράφει 1200 και να παίρνω 600;» ρώτησε τον πρωθυπουργό με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά «θα πάρεις αναδρομικά».

Όταν ο συνταξιούχος συνέχισε να κάνει ερωτήσεις στον πρωθυπουργό και να λέει τα παράπονά του, ο πρωθυπουργός εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να κάνει χιούμορ αλλά όχι με επιτυχία:

«Σε βλέπω είσαι μπλε μέχρι εδώ, πουκάμισο, t-shirt, μάσκα».

Στη συνέχεια ήπιε μια τελευταία γουλιά καφέ και έφυγε με στρατιωτικό ελικόπτερο για να επιστρέψει στο Μαξίμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=b0i1mCO73Xk&feature=emb_title&ab_channel=NewpostGR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.