ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έναν χρόνο πριν: Το βίντεο που εκθέτει ΜΜΕ και κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Τί έλεγαν

Το βίντεο που πολλοί θα ήθελαν να εξαφανίσουν

Έναν χρόνο πριν: Το βίντεο που εκθέτει ΜΜΕ και κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Τί έλεγαν

Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν υποστηρίξει εγκαίρως ότι θα υπάρξουν απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και άλλα μέτρα παρόμοια με αυτά που παίρνει η κυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο για να πουλήσει τα σκευάσματα της Pfizer και των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Τότε αυτοί χαρακτηρίζονταν «γραφικοί» ή ακόμα και «ψεκασμένοι», όμως έναν χρόνο μετά επιβεβαιώνονται.

Σε αυτό το βίντεο, φαίνεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, να «προβλέπει» ότι η κυβέρνηση θα επιβάλλει δια της πλαγίας τον εμβολιασμό, απαγορεύοντας την είσοδο σε εστίαση κλπ. στους μη εμβολιασμένους.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη αντέδρασαν και ειδικά η κυρία Μαριάννα Πυργιώτη θεώρησε αδιανόητο ένα τέτοιο σενάριο.

Σήμερα, έναν χρόνο μετά, όσα υποστήριζε ο κ. Βελόπουλος επιβεβαιώθηκαν μέχρις ενός.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που θεωρούσαν αδιανόητα αυτά που έλεγε τότε ο Κ.Βελόπουλος σήμερα καλοβλέπουν τα όσα ανακοίνωσε η Αυστρία.

@margaritamihailidou

#ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗΚΥΡΙΆΚΟΣ_ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ

♬ πρωτότυπος ήχος – Μαργαρίτα Μιχαηλίδου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.