Α.Γεωργιάδης ο «χαρούμενος» υπουργός: Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας – Οι άρρωστοι ας είχαν εμβολιαστεί

Όλα καλά στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Α.Γεωργιάδη - Για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι

Α.Γεωργιάδης ο «χαρούμενος» υπουργός: Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας – Οι άρρωστοι ας είχαν εμβολιαστεί

Με το χαμόγελο στα χείλη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να μας πείσει ότι για τους πολλούς θανάτους στην Ελλάδα φταίνε οι ανεμβολίαστοι και ότι στην Ελλάδα… τα πάντα είναι καλά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις κυβερνητικές ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας, υποστήριξε αναφερόμενος στους θανάτους από κορωνοϊό ότι «Στην τελική, ο καθένας που αρρωσταίνει και δυστυχώς περνάει δύσκολα ξέρει ότι έπρεπε να εμβολιαστεί».

Λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι «Είμαστε από την αρχή της πανδημίας πολύ καλύτερα σε συνολικό αριθμό θανάτων από τις περισσότερες χώρες, τους τελευταίους μήνες χειρότερα, διότι αυτό που συνέβη στις άλλες χώρες είναι ότι στις ηλικίες 60 και άνω εμβολιάστηκαν όλοι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε και είπε το κυβερνητικό «ποίημα» για επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης και για αύξηση θανάτων εξαιτίας των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών.

Χαρούμενος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρας και με πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ανέκραξε: «Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας, στέκεται όρθια, η οικονομία μας πάει καλά, η ζωή μας συνεχίζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.