ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υποδοχή Ποντίφικα στο Προεδρικό: Ο Πάπας μίλησε για την προσφορά του Ελληνισμού η ΠτΔ για την… πανδημία

Υποδοχή Ποντίφικα στο Προεδρικό: Ο Πάπας μίλησε για την προσφορά του Ελληνισμού η ΠτΔ για την… πανδημία

Για ακόμη μια φορά η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου «διέπρεψε» στην υποδοχή του του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ενώ ο Ποντίφικας μίλησε για την παγκόσμια προσφορά του ελληνικού πολιτισμού στα πέρατα της οικουμένης, για τον Όμηρο, τον Αχιλλέα και τον Κολοκοτρώνη, η Σακελλαροπούλου μίλησε για την πανδημία τα εμβόλια και την… κλιματική κρίση.

Το πρωτόκολλο και αυτό πήγε περίπατο.

Αυτό γιατί τις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της ομιλίας της προέδρου και του Ποντίφικα, βρισκόταν ο σύντροφός της Σακελλαροπούλου!

Την ίδια ώρα πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, είχαν κάτσει σε μία γωνία!

Μιλάμε για καταστάσεις που θα προκαλούσαν γέλιο, εάν δεν συνιστούσαν τραγωδία για ολόκληρο το έθνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.