Αδιανότητες δηλώσεις Π.Τατσόπουλου για ανεμβολίαστους: «Πρεζόνια, άρρωστοι, έμποροι ναρκωτικών»

Έχουν ξεφύγει

Αδιανότητες δηλώσεις Π.Τατσόπουλου για ανεμβολίαστους: «Πρεζόνια, άρρωστοι, έμποροι ναρκωτικών»

Απίστευτους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Πέτρος Τατσόπουλοςκατά των ανεμβολίαστων, αλλά και των δημοσιογράφων που δεν ακολουθούν την κεντρική γραμμή.

Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΝΔ, με αφορμή την απειλή του υπουργού Υγείας, Θ.Πλεύρη, πως αν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν κάνουν το εμβόλιο μέσα σε τρεις μήνες θα εκδιωχθούν από το ΕΣΥ, προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά ανεμβολίαστων, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά site και εφημερίδων που γράφουν «εφιαλτικού τίτλους», όπως τους χαρακτήρισε, σε σχέση με τα εμβόλια.

Χρησιμοποίησε την κοινωνικά ρατσιστική λέξη απέναντι σε τοξικομανείς πολίτες, «πρεζόνια», για να χαρακτηρίσει τους ανεμβολίαστους, θεωρώντας τους «αρρώστους», ενώ, κατά εκείνον, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας κατά σάιτ και εφημερίδων με πηχυαίους τίτλους απέναντι στα εμβόλια, ονομάζοντάς τους «εμπόρους ναρκωτικών».

Μαζί του συμφώνησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=156&v=JK5yjpffemY&feature=emb_title&ab_channel=KourtaliotisKourtas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.