ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση Πορτοσάλτε στους εκπαιδευτικούς στον «αέρα» εκπομπής: «Θέλετε δύο εβδομάδες καθισιό»

Τι είπε στον γραμματέα της ΟΛΜΕ

Επίθεση Πορτοσάλτε στους εκπαιδευτικούς στον «αέρα» εκπομπής: «Θέλετε δύο εβδομάδες καθισιό»

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον γραμματέα της ΟΛΜΕ, Νίκο Παπαχρήστο, με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων παρά την «έκρηξη» στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο κ. Παπαχρήστος, αφού τόνισε ότι υπήρχε ένα ζήτημα με τα self test, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί το σύστημα, υποστήριξε ότι το άνοιγμα των σχολείων, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας λόγω «Όμικρον», θα μπορούσε να γίνει δυο εβδομάδες αργότερα και αντίστοιχα να παραταθεί το σχολικό έτος.

«Δύο εβδομάδες δηλαδή καθισιό. Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση ούτε μάθημα. Θέλετε δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Τότε παρενέβη ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όπως επίσης και ότι έχει βάση το αίτημα για παράταση των διακοπών, αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κ .Τζανάκη, η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων ήταν σωστή, ενώ επεσήμανε ότι «πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1», επισημαίνοντας ότι από υγειονομικής άποψης το θεωρεί ρίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.