
Οργανωμένο από την κυβέρνηση σχέδιο σπίλωσης του Αντώνη Σαμαρά με τρολς του διαδικτύου και με επιθέσεις, όχι πολιτικές, αλλά που γίνονται επί προσωπικού, καταγγέλλει η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.
Μιλώντας στο OPEN, ο στενός συνεργάτης και διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Νίκος Τσιούτσιας, σημείωσε πως ο κ. Σαμαράς δέχεται δύο ειδών επιθέσεις, εκ των οποίων «η μία επίθεση είναι διαδικτυακής φύσεως, τα γνωστά έμμισθα τρολς», προσθέτοντας ότι «έχουμε τις γνωστές γραφικές χυδαιότητες και ανοησίες, μέχρι και το προδότη Σαμαρά έχουν ξαναθυμηθεί κάποιοι».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.