ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέα επίθεση Γ.Κύρτσου στην κυβέρνηση: «Η Ελλάδα είχε τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τον πληθυσμό»

Νέα επίθεση Γ.Κύρτσου στην κυβέρνηση: «Η Ελλάδα είχε τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τον πληθυσμό»

O ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, έκανε για ακόμη μια φορά επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαιτίας του τρόπου που αντιμετωπίζει την πανδημίας.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, που το τελευταίο διάστημα ασκεί σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και την οικονομική πολιτική, με ανάρτησή του στο Twitter, επικαλείται στοιχεία από το Worldometer, τα οποία δείχνουν ότι:

-Το τελευταίο 7ήμερο η Ελλάδα είχε έναν από τους χειρότερους συνδυασμούς νέων κρουσμάτων και θανάτων από COVID-19 στον κόσμο.
Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε πιο αποτελεσματική την πολιτική μας κατά της πανδημίας.

-Από τις 7 χώρες με την ταχύτερη διάδοση της πανδημίας το τελευταίο 7ήμερο, η Ελλάδα είχε τους περισσότερους θανάτους ανάλογα με τον πληθυσμό.

Θάνατοι ανά εκατομμύριο κατοίκους το 7ήμερο:

Ελλάδα, Μαυροβούνιο 49
Γαλλία 29
Δανία 17
Πορτογαλία 14
Ιρλανδία 8
Αυστραλία 6

-Η Ελλάδα είναι στις 7 χώρες με τη μεγαλύτερη διάδοση του κορωνοιού το τελευταίο 7ήμερο.

Επειδή έρχεται πρώτη σε θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκους μεταξύ των 7 χωρών, το 7ήμερο, είναι πιθανό τα νέα κρούσματα να είναι περισσότερα από αυτά που μετράμε.

-Οι χώρες που είχαν το τελευταίο 7ήμερο περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύρια κατοίκους από την Ελλάδα είναι:

Βουλγαρία 76

Γεωργία 64

Κροατία 63

Πολωνία 59

Ουγγαρία 52

Ελλάδα 49

-Τα ρεπορτάζ για ράντζα σε εφημερεύοντα νοσοκομεία με ασθενείς COVID-19, δημιουργούν δικαιολογημένο προβληματισμό. Δείχνουν ότι έχουμε μείνει πίσω σε ζητήματα νοσοκομειακής προετοιμασίας. Πως αδυνατούμε να περιορίσουμε τις εισαγωγές ασθενών με COVID-19 στα μέτρα του ΕΣΥ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.