Ε.Αντώναρος: «Κ.Μητσοτάκη παραιτήσου» (φώτο)

Ε.Αντώναρος: «Κ.Μητσοτάκη παραιτήσου» (φώτο)

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την ανικανότητα της να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Ελπίδα».

«Μητσοτάκη παραιτήσου» γράφει αλλά να δούμε και την κριτική που άσκησε έως την προτροπή του. Μεταξύ αυτών κατηγορεί την κυβέρνηση πως βρίσκεται σε κώμα, τον πρωθυπουργό ότι είναι άφωνος και απών ενώ για την κοινωνία και τη χώρα σημειώνει πως βρίσκονται σε απόγνωση.

Ανάρτηση 9 – Facebook

Ανάρτηση 8 – Facebook

Η χιονοκαταιγίδα που κάποιοι ανοήτως βάφτισαν ΕΛΠΙΔΑ ισοπέδωσε και την τελευταία ελπίδα κάποιων οτι η χώρα μπoρεί να κυβερνήθει από αυτή την κυβέρνηση των ανίκανων ερασιτεχνών. Finis orae.

Ανάρτηση 7 – Facebook

Προφανώς οι αρμόδιοι των εταιριών διαχείρισης του ηλεκτρικού ρεύματος δεν θεωρούν απαραίτητο να ενημερώσουν τους πολίτες που ταλαιπωρούνται από πολύωρες διακοπές εν μέσω χιονοθυελλας και πολικού ψύχους. ΚΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Ανάρτηση 6 – Facebook

Και το κλου: μεγάλοι ιστοτοποι “θάβουν ( δημοσιογραφική έκφραση που σημαίνει υποβαθμίζουν κι εξαφανίζουν) τις διακοπές ρεύματος ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ ΚΛΠ. Η συμβουλή μου: Να τους μπούκοταρετε !

Ανάρτηση 5 – Facebook

Ένας κανονικος πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθει. Αλλά ο Κυριάκος Μητσδοτάκης δεν είναι…κανονικός. Είναι γόνος. Έχει λουδοβίκεια αντίληψη. Δεν κάνει ποτέ λάθοπς. Γιατί να φύγει λοιπόν; Εκτός αν πατήσει τη πεπονόφλουδα Γεραπετρίτης. Με τον οποίο μου λένε ότι συσκεπεται. Γιατί κατά τα άλλα ήταν απών σήμερα.

Ανάρτηση 4 – Facebook

Κατα τα αλλά Μητσοτάκης, Γεραπετριτης, Αδωνις, Οικονόμου κι ο λοιπός θίασος έχουν τη ψευδαίσθηση οτι κυβερνούν τον τόπο.

Κάποιος να σώσει την Ελλαδα.
Καλό ξημέρωμα!

Ανάρτηση 3 – Facebook

Πρωθυπουργός άφωνος και απών.
Κυβέρνηση σε κώμα.
Χώρα και κοινωνία σε απόγνωση.

Aνάρτηση 2 – Facebook

Όταν οι σκιτζηδες που βρίσκονται σε Μαξίμου και υπουργέια τα κάνουν θάλασσα σε μια χιόνοκαταιγίδα, δεν θέλω να φανταστώ τι θα έκαναν σε μια κρίση με την Τουρκία. Η με ποια κριτήρια κι ανυπαρξία λογικής διαχειριζονται την πανδημία.
Είναι εγκληματικά ανίκανοι.
Και καθημερινά επικίνδυνοι.

Ανάρτηση 1 – Facebook

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηλεκτρικό ρεύμα γιόκ. Εδώ και 15 ώρες.
Ενημέρωση μηδέν. Έστω και «παρηγορητικου» χαρακτήρα.
Ούτε από επικοινωνία δεν καταλαβαίνουν τα golden boys που πρόσφατα έδωσαν μπόνους στους εαυτούς τους.
Για την ουσία ας μην μιλήσουμε καλύτερα
Παραιτήσεις τωρα! Στη διάθεση του ελληνικού λαού!
ΥΓ. Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν υποχρεώνεται σε εξόφληση λογαριασμών όταν δεν του παρέχονται κανονικά οι συμφωνημένες υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.