ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διασυρμός: Το μαχαίρι που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. το βρήκε δημοσιογράφος!

Διασυρμός: Το μαχαίρι που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. το βρήκε δημοσιογράφος!

Πλήρης εξευτελισμός των μηχανισμών του «επιτελικού κράτους» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ακόμα μια φορά. Σε αυτή την περίπτωση αφορμή για το σχόλιο στάθηκε το γεγονός ότι επί 3 ημέρες παρέμενε στον τόπο του εγκλήματος ένα μεγάλο μαχαίρι ενώ ο υπουργός πανηγύριζε για το έργο των αστυνομικών! Τελικά το μαχαίρι που δεν μπόρεσαν τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσουν τo βρήκε δημοσιογράφος του Ευαγγελάτου

Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, υποσχέθηκε διαλεύκανση της υπόθεσης και πλήρη ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών που θα ερευνήσουν το έγκλημα και θα στείλουν στη δικαιοσύνη τους δράστες.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος, δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει στο Twitter μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του 23χρονου Αλβανού, αναφέροντας ότι επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε ότι συνελήφθη ο φερόμενος δολοφόνος. «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ενώ λοιπόν πρωθυπουργός και υπουργός διαβεβαίωναν ότι ολόκληρη η ηγεσία και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πάνω από το έγκλημα… επί τρεις ημέρες ένα μεγάλο μαχαίρι – ματσέτα βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος!

Τελικά το μαχαίρι το βρήκε… δημοσιογράφος του Ευαγγελάτου, ξεφτιλίζοντας τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον αρμόδιο υπουργό που διαμήνυαν ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν πέσει με τα μούτρα στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος και ένας οδοκαθαριστής να εκτελούν το έργο των αστυνομικών και να συλλέγουν τρεις μέρες μετά ένα φονικό όπλο από τον τόπο του εγκλήματος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.