ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή πολιτών για δήλωση Α.Γεωργιάδη του 2014 για παιδικό καρκίνο

Οργή πολιτών για δήλωση Α.Γεωργιάδη του 2014 για παιδικό καρκίνο

Ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση των χρηστών του Twitter μετά την υποκριτική ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο Α.Γεωργιάδης σκέφτηκε να αναρτήσει δημοσίευμα ειδησεογραφικού site το οποίο αναφερόταν στην παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου αναφέροντας ότι «αυτή την ημέρα που ο πλανήτης υποκλίνεται στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, στεκόμαστε δίπλα τους σήμερα και κάθε μέρα με την ευχή και ελπίδα να βγουν νικητές».

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter δεν ξέχασαν την δήλωση του Άδ. Γεωργιάδη το 2014 όταν ήταν υπουργός Υγείας, σύμφωνα με την οποία «ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός αν είσαι στα τελικά στάδια».

Οι ανάλγητες αυτές δηλώσεις του τότε υπουργού Υγείας αναφέρονταν σε δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Washigton Post (με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου), η οποία μάλιστα έκανε λόγο για την τότε κατάρρευση του συστήματος υγείας στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η εφημερίδα περιέγραφε την οδύσσεια ενός ανασφάλιστου ηλικιωμένου καρκινοπαθούς, ο οποίος αδυνατούσε να βρει χρήματα για να θεραπευτεί από την επάρατη νόσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.