ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γιουβετσάκι της Ντόρας άρεσε πολύ στους Γ.Παπανδρέου και Γ.Κατρούγκαλο

Το γιουβετσάκι της Ντόρας άρεσε πολύ στους Γ.Παπανδρέου και Γ.Κατρούγκαλο

Η εικόνα που υπάρχει και έντεχνα δημιουργείται συχνά από τους πολιτικούς, είναι πως υπάρχει έντονη αντιπάθεια μεταξύ τους λόγω πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών.

Λάθος! Αυτά είναι πάντα για τα «μάτια» του κόσμου, μεταξύ τους συνενοούνται μια χαρά.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε, πριν από μερικές μέρες, σε δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Το δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σε αυτό, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν καλεσμένος και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να κάνει το τραπέζι στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου είναι επικεφαλής. Στο ίδιο τραπέζι με την πρώην υπουργό, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Κατρούγκαλο έκατσαν επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης) καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή.

Το μενού περιελάμβανε γιουβέτσι και μελιτζάνες, μαγειρεμένα από την ίδια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δείπνο έγινε με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.