ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναμένεται νέα δημόσια παρέμβαση του Κ.Καραμανλή αυτή την φορά για την οικονομία: Θα μιλήσει για το «βρόμικο» 2009;

Αναμένεται νέα δημόσια παρέμβαση του Κ.Καραμανλή αυτή την φορά για την οικονομία: Θα μιλήσει για το «βρόμικο» 2009;

Μετά την πρώτη ουσιαστική παρέμβαση του Κ.Καραμανλή, ο οποίος μίλησε για εθνικές συμφορές που έρχονται, όλοι περιμένουν την δεύτερη παρέμβασή του μέσω ομιλίας όπως αναφέρει στη στήλη του στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος.

Όπως επισημαίνει μάλιστα, η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού δεν θα έχει ως αντικείμενο τη διεθνή πολιτική αλλά την οικονομία.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «κυκλοφορεί έντονως στο μικρό μας χωριό ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου και πιθανώς πριν ξεκινήσει συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2020, ο Κώστας Αλέκου Καραμανλής θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ΕΒΕΑ οικονομικού περιεχομένου.

Το event το οργανώνει ο διαγραμμένος από τον πρόεδρο Κυριάκο, Κώστας Μίχαλος, πρόεδρος σε άλλωστε του ΕΒΕΑ, και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα πέριξ της γνωστής πλατείας καφενεία, ο αρχηγός θα απαντήσεις τις κατηγορίες που δέχεται ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεν πρόκειται για ράδιο αρβύλα θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε την εξήγηση του δια ζώσης, και αυτό από μόνο του δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικού γεγονότος – 10 χρόνια έχει να μιλήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.