ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ.Γεννηματά: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε “θερμό επεισόδιο” με την Τουρκία» – Μας προετοιμάζουν…

Φ.Γεννηματά: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε “θερμό επεισόδιο” με την Τουρκία» – Μας προετοιμάζουν…

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά είπε ότι φοβάται για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδα και Τουρκίας, σημειώνοντας ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην φθάσουμε σε ένα «θερμό επεισόδιο». Πρέπει να δούμε πως θα προλάβουμε τέτοιες εξελίξεις, γι΄ αυτό χρειάζεται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών».

Για όποιον δεν έπιασε το υπονοούμενο να τον ενημερώσουμε ότι η φράση «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην φθάσουμε σε ένα “θερμό επεισόδιο”» είναι η πεμπτουσία της κοινής απόφασης των κυρίαρχων ελληνικών πολιτικών δυνάμεων να διαπραγματευθούν τα πάντα με την Τουρκία.

Δεν μπορούσε να το πει πιο ειλικρινά η Φ.Γεννηματά.

Από Θράκη μέχρι Καστελόριζο, όλα θα μπουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης υπό την απειλή του «θερμού επεισοδίου».

Γιατί η Ελλάδα θα έπρεπε να φοβάται ένα «θερμό επεισόδιο» προκειμένου να υπερασπίσει τα δικαιώματά της, αφού έχει «ισχυρές ένοπλες δυνάμεις έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση», όπως έλεγε και η ίδια όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, αυτό δεν το λέει κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς μετά τα Μνημόνια και το Σκοπιανό, έρχεται και το «Μέρος 3ον» σε ότι αφορά την γεωστρατηγική έκλειψη της χώρας. Και αυτό θα πονέσει περισσότερο απ’όλα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.