ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Α.Τσίπρας, η Μ.Μπαζιάνα, τα ποτά και η… selfie με τον Στ.Κραουνάκη (φώτο)

Ο Α.Τσίπρας, η Μ.Μπαζιάνα, τα ποτά και η… selfie με τον Στ.Κραουνάκη (φώτο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την Μπέτυ Μπαζιάνα, παραβρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (14/1), στο θέατρο Τέχνης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελευταία παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Μάλιστα μετά την παράσταση η παρέα συνέχισε τη βραδιά της σε γνωστό μαγαζί κοντά της Δ. Αρεοπαγίτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο συνθέτης με μια selfie με τον πρώην πρωθυπουργό που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συμπλήρωσε: «Χτες ήρθε ο Αλέξης με την Μπέτυ και μια πολύ ωραία παρέα. Εξωπολιτική και πολύ μου άρεσε αυτό. Βρέθηκα γνωστός απ τα νιάτα μου με κάποιους. Έτσι σφράγισε η τελευταία μας βραδιά στο Τέχνης. Η σέλφι είναι με το κινητό του στο τρυφερό Ντουέντε πάροδος Αεροπαγίτου που του αρέσει πολύ, κι είναι και δικό μας σταθερό στέκι μετά το θέατρο. Ανθρωπιά χιούμορ και πολιτικά σχόλια και εντός και εκτός παράστασης. Εβίβα λοιπόν Κοινοποιώ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς του Αλέξη Τσίπρα και της υπόλοιπης ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αξέχαστοι θα μείνουν οι χαρακτηρισμοί «Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ» για τον πρόεδρο του κόμματος και «ψηλό Κρητίκαρο που όλοι τον θέλουν» για τον Παύλο Πολάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.