Οργισμένη αντίδραση από τον Νίκο Νικολόπουλο για τις διώξεις κατά Χριστιανών από την κυβέρνηση

Οργισμένη αντίδραση από τον Νίκο Νικολόπουλο για τις διώξεις κατά Χριστιανών από την κυβέρνηση

Σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πάτρα” και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Οι λυσσαλέες επιθέσεις εις βάρος της Εκκλησίας από την συμμαχία των νεοφιλελεύθερων και των αριστερών δεν έχουν τελειωμό. Αυτή την φορά πρόστιμο 500 ευρώ κόπηκε στην ίδια την Παναγία μας και αποτελεί μία από τις πολλές μορφές δίωξης της Ορθοδοξίας, των ιερέων και των πιστών στα χρόνια του κορωνοιού.

Οι παραγγελίες διώξεων από τον … “αντιβιoτικό Χαρδαλιά” εκτελούνται με περισσή προθυμία από τα όργανα της τάξης, παρόντων των προϊσταμένων τους που με ένα νεύμα τους συναινούν δυστυχώς στις επιδόσεις των προστίμων.

Ο ιδιοκτήτης του ημιφορτηγού που μετέφερε την εικόνα της Παναγίας ατύχησε γιατί είναι Έλληνας πολίτης και διαθέτει όχημα που φέρει Ελληνικές πινακίδες. Ατύχησε κυρίως, διότι, σύμφωνα με την εξοργιστική αιτιολογία της ΕΛΑΣ μετέφερε “ξένο φορτίο” (άκουσον – άκουσον οι άπιστοι, ξένο φορτίο” η Παναγιά μας!) και όχι διότι υπήρχε κίνδυνος διασποράς του κορωνοιού.

Αν δεν γνωρίζουν ο Ν. Χαρδαλιάς και η τοπική ηγεσίας της ΕΛΑΣ ότι η Ορθοδοξία αποτελεί σάρκα από την σάρκα του έθνους μας ας πληροφορηθούν τα σχολιανά σύσσωμης της κοινωνίας του Αιγίου και ας γνωρίζουν ότι και η Παναγιά ενίοτε θυμώνει.

Πολύ δε, περισσότερο τούτο σημαίνει ότι το τζαμπαμαγκιτικο υφάκι της εξουσίας εξαντλείται εις βάρος της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής πίστης, την ώρα που κανακεύονται οι λαθραίοι και ισλαμοπροσφυγομετανάστες μουσαφιραίοι της πατρίδας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να μην απορήσουν λοιπόν όταν η φωνή του πιστού λαού γίνει οργή Θεού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.