Μετά το σκάνδαλο παιδοφιλίας Λιγνάδη ακόμη και ο Μ.Φουρθιώτης ρίχνει «άκυρο» στη ΝΔ: «Δεν θα κατέβω με αυτό το κόμμα»

Μετά το σκάνδαλο παιδοφιλίας Λιγνάδη ακόμη και ο Μ.Φουρθιώτης ρίχνει «άκυρο» στη ΝΔ: «Δεν θα κατέβω με αυτό το κόμμα»

Ο Μένιος Φουρθιώτης έριξε «άκυρο» στη ΝΔ, καθώς διέψευσε τα σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φαίνεται πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής δεν θέλει να συνδεθεί με τη Νέα Δημοκρατία αυτή την περίοδο που βαρύτατες σκιές κινούνται πάνω από το κόμμα με αφορμή το σκάνδαλο Λιγνάδη και τις προεκτάσεις που αυτό παίρνει και «ακουμπά» τα υψηλότερα κλιμάκιά της.

Μάλιστα ο κ.Φουρθιώτης απέστειλε εξώδικο στην ιστοσελίδα που έβγαλε την είδηση θέλοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν έχει συνδεθεί με κανένα τρόπο με τη «ραδιενεργή» αυτή την περίοδο Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Πειραιώς η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτά με το σκάνδαλο Λιγνάδη μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί καθώς επικρατεί αμηχανία μετά το «χαστούκι» του Μένιου Φουρθιώτη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν η κατάσταση ξεκαθαρίσει και η ΝΔ ορθοποδήσει και πάλι δεν μπορεί να υπάρξει μία ενδεχόμενη προσέγγιση μεταξύ Μένιου Φουρθιώτη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.