ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκάνδαλο Δ.Λιγνάδη: Πολλά τα «αδειάσματα» στον Χ.Ταραντίλη – Σκέφτεται παραίτηση;

Σκάνδαλο Δ.Λιγνάδη: Πολλά τα «αδειάσματα» στον Χ.Ταραντίλη – Σκέφτεται παραίτηση;

Εκτέθηκε ο σχετικά «φρέσκος» κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης με όσα είπε για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως κατατέθηκαν στο Μαξίμου σκέψεις ακόμα και για παραίτηση.

Και όλα αυτά γιατί ήταν πολύ κακός ο τρόπος που είχε χειριστεί την παραίτηση Λιγνάδη. Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Φεβρουαρίου μιλούσε για παραίτηση που οφειλόταν σε «προσωπικούς λόγους» και διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε τού ζητήθηκε να αφήσει το τιμόνι του Εθνικού.

Πράγμα που διαψεύστηκε από τις αποκαλύψεις που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Και το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ολόενα και περισσότερα κυβερνητικά στελέχη «αδειάζουν» τον Χρήστο Ταραντίλη: μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι ότι τα «αδειάσματα» προέρχονται από τον σκληρό πρωθυπουργικό πυρήνα – δηλαδή τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, αλλά και τον πανίσχυρο υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αμφότεροι οι προαναφερθέντες δήλωσαν ότι η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, διαψεύδοντας τον Χρήστο Ταραντίλη. Αυτό προφανώς δεν είναι απλό, καθώς πολύ στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ουσιαστικά είπαν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ψέματα -και αναρωτιέται κανείς, κατόπιν τούτων, πώς ο κ. Ταραντίλης θα καταφέρει να σταθεί επί μακρόν στη θέση του…


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.