ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι… «γελοιότητες» με την διπλή μάσκα στα γυμναστήρια: Οι «διερευνήσεις» μετά το «πάρτι» στο Twitter

Οι… «γελοιότητες» με την διπλή μάσκα στα γυμναστήρια: Οι «διερευνήσεις» μετά το «πάρτι» στο Twitter

Από το πρωί της Παρασκευής, κατόπιν αφόρητων πιέσεων από την κοινωνία, την αγορά και τους… υπουργούς, οι ειδικοί συνεδρίαζαν προκειμένου να αποφασίσουν με ποια μέτρα προστασίας θα ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Μάλιστα, ως είθισται, πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση είχαν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες, μόνο που ήταν τόσο εξωφρενικές που όλοι όσοι τις διαβάσαμε θεωρήσαμε ότι είναι… τρολιές.

Κατάρες και καυστικό χιούμορ

Τελικώς, η πραγματικότητα ξεπέρασε ακόμη και τις πιο σουρεαλιστικές κωμωδίες. Στις 6 το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι τα γυμναστήρια θα ανοίξουν, αλλά οι αθλούμενοι θα πρέπει να… φορούν διπλές μάσκες! Το τι ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φαντάζεστε: κανονικό πάρτι. Εκτός από τις κατάρες, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν με καυστικό χιούμορ άλλη μία αλλοπρόσαλλη απόφαση των επιστημόνων.

Το υπουργείο Ανάπτυξης μετά από ώρα αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση με «διευκρινίσεις».

Ευτυχώς, δεν ήταν απλές διευκρινίσεις, καθώς άλλαξε τελείως το φιρμάνι που είχε εκδοθεί τρεις ώρες νωρίτερα. Έτσι, τα γυμναστήρια ανοίγουν σήμερα με τους εξής κανόνες: «1) Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα, μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους, 2) ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα, καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα, 3) οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα, είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.