ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην πιο ακριβή «γωνία» της Ελλάδας άνοιξε υπερπολυτελή μπουτίκ η Zeus & Δione της Μαρέβας

Στην πιο ακριβή «γωνία» της Ελλάδας άνοιξε υπερπολυτελή μπουτίκ η Zeus & Δione της Μαρέβας

Η φίρμα ενδυμάτων Zeus & Δione που συνίδρυσε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, κυριολεκτικά θα πρέπει να έχει «απογειωθεί» μετά την αποχώρησή της.

Άσχετα αν είναι must ακόμα οι γυναίκες όλων των υπουργών να φορούν ρούχα της συγκεκριμένης μάρκας, η Μαρέβα όπως έχει ανακοινωθεί, δεν συμμετέχει πλέον στην εταιρεία, όμως η φίρμα έκανε την εμφάνισή της στην πιο ακριβή γωνία της Ελλάδας: Στα Ματογιάννια, όπου πλέον συστεγάζεται με το χρυσοχοείο του Καίσαρη στην Ματθαίου Ανδρόνικου!

Όπως μας πληροφορούν αναγνώστες του pronews.gr, η φίρμα Zeus & Δione, έχει ανοίξει μια υπέρκομψη και πανάκριβη μπουτίκ στην γωνία του δρόμου, δίπλα από το ιστορικό ποτάδικο «Άρωμα» που και αυτό από πέρσι κάνει μια καινούρια αρχή (με «καθαρά» ποτά ελπίζουμε).

Οι γνώστες της αγοράς λένε ότι η γωνία του Καίσαρη στα Ματογιάννια που αγοράστηκε πριν από 25 και πλέον χρόνια από την θρυλική «Βεγγέρα», έχει εμπορική αξία πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Μια χαρά την «έτρεξε» την φίρμα η Μαρέβα…

Δείτε τις φωτό που μας έστειλαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.