Ο Α.Γεωργιάδης στο πλευρό του Σ.Δρογώση: «Σας παραδέχομαι που τολμάτε και βγαίνετε μπροστά» (βίντεο)

Ο Α.Γεωργιάδης στο πλευρό του Σ.Δρογώση: «Σας παραδέχομαι που τολμάτε και βγαίνετε μπροστά» (βίντεο)

Ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης ξεσήκωσε με τις τοποθετήσεις στο twitter του θύελλα αντιδράσεων στα social media καθώς χαρακτήρισε τους «αντιεμβολιαστές», «ψέκια», «καραγκιόζηδες» και «καθάρματα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, φαίνεται πως συμφωνεί με αυτές τις τοποθετήσεις του τραγουδιστή, καθώς τον υπερασπίστηκε δημόσια, μάλιστα ευχαριστώντας τον που «βγήκε μπροστά».

«Δεν έχω την Τιμή να σας γνωρίζω κύριε αλλά σας παραδέχομαι που τολμήσατε και μπήκατε μπροστά παρά τον εκφοβισμό που υφίσταται όποιος υπερασπίζεται το αυτονόητο εδώ μέσα».

Μάλλον και για τον κ.Γεωργιάδη όσοι πολίτες δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν είναι «ψέκια», «καραγκιόζηδες» και «καθάρματα». Άλλωστε αν δεν ήταν δεν θα τους απειλούσε με εξόντωση το φθινόπωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.