ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυσαρέσκεια Πορτοσάλτε για την υποψηφιότητα της Δ.Βουτυράκου με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς ξέφυγε από τη ΝΔ;»

Ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος παραδέχεται πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή

Δυσαρέσκεια Πορτοσάλτε για την υποψηφιότητα της Δ.Βουτυράκου με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς ξέφυγε από τη ΝΔ;»

Δυσαρεστημένος είναι ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος ο Άρης Πορτοσάλτε για την είσοδο της Διάνας Βουτυράκου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Δυτική Αττική καθώς όπως αναγνώρισε πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, είπε ότι πρόκειται για επιτυχία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εξέφρασε την απορία του γιατί «δεν ξέρω πως δεν την εντόπισε η ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του επεσήμαναν ότι η οικογένειά της είναι αριστερή και ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε λέγοντας «θα έπρεπε το σκάουτινγκ της ΝΔ να την έχει εντοπίσει είναι αριστούχος, 26 χρονών και είναι παγκόσμιος κριτής στα ρομποτικά» και συνέχισε «σε ένα κόμμα που φτύνουν την αριστεία επιλέγεται αυτή η κυρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.