ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Στουρνάρας: Μπήκε στο αρχείο η μήνυση του κεντρικού τραπεζίτη κατά του Πάυλου Πολάκη

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας το 2020 ακολούθησε άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πολάκη

Γ.Στουρνάρας: Μπήκε στο αρχείο η μήνυση του κεντρικού τραπεζίτη κατά του Πάυλου Πολάκη

Στη διάταξη αρχειοθέτησης της μήνυσης που είχε καταθέσει σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο Γιάννης Στουρνάρας, προχώρησε η ελληνική δικαιοσύνη.

Ο κεντρικός τραπεζίτης είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Παύλου Πολάκη κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, επειδή ο Πολάκης είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δημοσιεύματα σχετικά με τα δάνεια εκατομμυρίων που «χάρισε» σε εφοπλιστές η Τράπεζα Πειραιώς.

Στην ανάρτησή του, ο Πολάκης έθετε ερωτήματα προς την πλευρά Στουρνάρα αν θα κάνει σύσκεψη για το θέμα, όπως έκανε όταν έλαβε ο ίδιος καταναλωτικό δάνειο από την Attica Bank, βάζοντας υποθήκη ένα ακίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας τον Οκτώβριο του 2020, ακολούθησε άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πολάκη. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για  εκδικητική κίνηση και είχε χαρακτηρίσει τη μήνυση «νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.