ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιταλία έδωσε 650 εκατ.ευρώ στην Αλβανία για 3.000 παράνομους μετανάστες – Με 2.000 ευρώ το «κεφάλι» έρχεσαι νόμιμα στην Ελλάδα

Η Ευρώπη επέστρεψε στα «σκλαβοπάζαρα»

Η Ιταλία έδωσε 650 εκατ.ευρώ στην Αλβανία για 3.000 παράνομους μετανάστες – Με 2.000 ευρώ το «κεφάλι» έρχεσαι νόμιμα στην Ελλάδα

Οι χώρες της Ευρώπης δείχνουν να επαναφέρουν τα σκλαβοπάζαρα σε μια σύγχρονη μορφή βέβαια και οι πολίτες των χωρών βρίσκονται να αντικαθίστανται από οποιονδήποτε θέλει να περάσει τα σύνορα χωρίς να μπορεί κανείς να κάνει τίποτα.

Μάλιστα με το πρόσχημα της… επίλυσης κρίσιμων ζητημάτων όπως ελλείψεις εργατών ή λόγω υπεράριθμου στις τοπικές κοινωνίες έχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ επικερδής.

Στην μία περίπτωση η ιταλική Βουλή ενέκρινε με 155 ψήφους υπέρ, 115 κατά και 2 αποχές το νομοσχέδιο για την κύρωση της συμφωνίας Ιταλίας-Αλβανίας για τους παράνομους μετανάστες.

Ο βουλευτής Αλφόνσο Κολούτσι του κόμματος «5 Αστέρια» έχει αντιταχθεί στη συμφωνία, λέγοντας ότι παραβιάζει μια σειρά από άρθρα του ιταλικού Συντάγματος.

Κατά την ομιλία του είπε ότι η στέγαση 3.000 μεταναστών σε 3 καταυλισμούς αναμένεται να κοστίσει 650 εκατ. ευρώ, ενώ στην Ιταλία χτίστηκαν 10 τέτοια κέντρα μεταναστών με μόλις 52 εκατ. ευρώ.

Και αυτό για 3.000 παράνομους μετανάστες γιατί λέει ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 750. Η Ιταλία έχει δει 115.000 παράνομους μετανάστες. Αυτό δεν αποσκοπεί στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Αυτά τα 650 εκατ. ευρώ προέρχονται από άλλες βασικές υπηρεσίες.

Από την άλλη στην Ελλάδα μία οργανωμένη επιχείρηση αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού ο οποίος πλέον μεταναστεύει σε χώρες του εξωτερικού, βρίσκεται σε εξέλιξη με την μεταφορά αλλοδαπών η οποία διαφημίζεται κιόλας!

Τα ντοκουμέντα που φέρνει στην δημοσιότητα το pronews.gr είναι απολύτως δηλωτικά του τι έρχεται.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το “εμπόριο” νόμιμων μεταναστών αποφέρει 2.000 ευρώ το “κεφάλι” σε αυτούς που το πραγματοποιούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι ταυτόχρονα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ζητήσει από χώρες όπως η Αίγυπτος, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές την αποστολή στην Ελλάδα «εργατικών χεριών» ακόμα και για τα δημόσια έργα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.