'Οσοι βιάζονται να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία να έχουν υπ'όψιν τους ότι στη Τουρκία «ξύνονται» γιατί θεωρούν ότι «μας έχουν»...

Κυνική τοποθέτηση βουλευτή της ΝΔ για το έγκλημα των Τεμπών: «Καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι» (vid)

Αδιανόητες δηλώσεις από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Β.Γιόγιακα

Κυνική τοποθέτηση βουλευτή της ΝΔ για το έγκλημα των Τεμπών: «Καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι» (vid)

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε αντιδράσεις με τις κυνικές του δηλώσεις σχετικά με τους νεκρούς στο έγκλημα των Τεμπών κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Βασίλης Γιόγιακας, βουλευτής Θεσπρωτίας, σχολιάζοντας τις καταγγελίες για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος προτού ανασυρθούν όλες οι σοροί, καθώς και τις πιθανές ευθύνες του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε δεδομένο ότι, καλώς ή κακώς, αυτοί οι άνθρωποι ήταν νεκροί».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να δικαιολογήσει τον υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής λέγοντας πως ο συνάδελφός του «είχε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση» και ως εκ τούτου μπορεί να έκανε ίσως και κάποιο λάθος , μόνο που ακόμη και σε περίπτωση λάθος του Χ. Τριαντόπουλου αυτό για τον Βασίλη Γιόγακα μικρή σημασία έχει το ενδεχόμενο του μπαζώματος καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στα μπάζα «καλώς ή κακώς» ήταν ήδη νεκροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.